Haaruitval Symptoom – het Herkennen van de Tekenen

Haaruitval is een aandoening die de meeste mensen niet zouden willen hebben.

haaruitval

Zo veel als ze kan, niet wil toegeven, de conditie is van invloed op hoe ze over zichzelf denken en hoe ze zich verhouden tot anderen sociaal. U zou kunnen nemen van een aantal symptomen als je je zorgen maakt over mogelijk last heeft van haaruitval. Vergeet echter niet dat haaruitval symptoom zal afhangen van het soort haaruitval toestand die je hebt.

Alopecia Androgenetica

95% van de personen die last hebben van haarverlies bekend als alopecia androgenetica. In deze toestand, is het de genen en hormonen die verantwoordelijk zijn voor alles wat haar verlies symptoom er is.

Mannen en haaruitval – Onder de mensen, deze voorwaarde in de eerste plaats kan worden opgemerkt in een dunner worden van de tempel haren en een terugtrekkende haargrens. Uiteindelijk de meest voor de hand haaruitval symptoom zal de geleidelijke vorming van een hoefijzer patroon. Mannen zullen het ontwikkelen van een kale top gebied met haar resterende alleen aan de achterkant van het hoofd en een beetje op de tempels.

Vrouwelijke haaruitval – haarverlies symptoom van vrouwen met dezelfde aandoening is een beetje anders. Vrouwen niet eindigen met kale plekken of een kaal top. De normale haaruitval symptoom is van een diffuse dunner worden van het haar. Vrouwen lijken dunner haar met de hoofdhuid gebieden worden duidelijk door de resterende dunne haren.

Alopecia Aratea

Hoewel het is niet zo gebruikelijk als alopecia androgenetica, het is ook een andere oorzaak voor haaruitval. Het is een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem op onverklaarbare wijze aanvallen van de haarfollikels, wat resulteert in het verlies van haar. De belangrijkste haaruitval symptoom van deze aandoening is het uiterlijk van de ronde vlekken of gebieden in de hoofdhuid zonder het haar, terwijl de rest van de hoofdhuid te kunnen behouden en de haren.

Telogene Effluvium

Stress en haaruitval – Deze haaruitval toestand wordt verondersteld om het optreden meest voor bij mensen die worden blootgesteld aan veel van de fysieke, emotionele of mentale stress. In deze situatie is de haaruitval het symptoom van een algemene stijging in haar vergieten. Dit gebeurt omdat veel van haar strengen plotseling verschuiving van de teelt naar de rustfase en vallen af in ongeveer 3 maanden of zo.

Tractie Alopecia

Kapsel Factor – Dit is het type van haarverlies dat wordt voornamelijk veroorzaakt door de kapsels die te strak. Deze stijlen omvatten vlechten, maïs rollen en paardestaarten. Wanneer het haar gebonden te strak, de strengen kunnen raken ontworteld, resulterend in een verlies van het haar symptoom van kleine gebieden of zonder haar. Het probleem hier is dat als de schade is groot, de hoofdhuid kan beginnen te genezen en de schade kan zich uiteindelijk ontwikkelen in littekenweefsel. Dit maakt het haar herstel en haar verdere groei, is het moeilijk, zo niet onmogelijk.

Anderen

Vitamine Deficiëntie – haaruitval symptoom kan ook duidelijk worden onder andere omstandigheden of situaties afgezien van de hierboven vermelde. Men heeft ontdekt bijvoorbeeld dat personen die een tekort aan sommige vitaminen en mineralen, zoals biotine, ijzer en vitamine B6 kunnen last hebben van haaruitval.

Kanker Medicatie kan In sommige gevallen een voor de hand liggende haaruitval probleem kan worden opgemerkt als een persoon onder medicijnen zoals bloedverdunners, steroïden en kanker geneesmiddelen. Een persoon kan ook last hebben van haaruitval als gevolg van een zeer ernstige ziekte zoals de ziekte van de schildklier, ernstige anemie, een ernstige infectie en lupus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *