Hoe beoordeel Je Medifast Tegen Andere Soorten Diëten?

Ik heb onlangs ontvangen bericht van iemand die probeert te beslissen of de medifast dieet zou goed zijn voor haar. Ze was op zoek naar verschillende diëten en was niet zeker of dat zou het beste passen. Om haar te helpen beslissen, vroeg ze me om te beoordelen medifast tegen een aantal andere populaire soorten diëten. U kunt zien hoe ik het deed dit in het volgende artikel.

Medifast Versus de Voorbereiding van Een Caloriearm Dieet Programma Op Uw Eigen:

medifast

Mensen vragen me vaak of het mogelijk is om te komen met iets wat lijkt op medifast op uw eigen met behulp van items die je kan kopen bij een supermarkt. In mijn ervaring is dit erg moeilijk te bereiken. Denk na over het op deze manier. Heb je rond de 1000 of zo calorieën per dag en je eet zes keer per dag. Om dit te laten gebeuren, de meeste van het dieet van de maaltijden worden rond de 110 calorieën of minder. Maar dit vertelt niet het hele verhaal.

Want niet alleen zijn de voedingsmiddelen laag in calorieën, maar ze zijn ook zeer laag in suikers en koolhydraten. Op hetzelfde moment, alle maaltijden zijn rijk aan vezels en eiwitten. Het is zeer moeilijk om deze combinatie op uw eigen. Het bedrijf heeft echt gewijzigd voedsel op een manier die is zeer moeilijk te repliceren, (althans voor mij.) En daarbij lijkt te zijn van iets dat zou tijdrovend en duur. U zou hebben om zeer bewust zijn van elke bestanddeel in elke maaltijd (en zeer waarschijnlijk zou zijn om te kopen sommige speciale ingrediënten.) En u zou hebben om ze te gebruiken zeer spaarzaam.

Dat is niet om te zeggen dat het niet kan worden gedaan. Ik ben er zeker van dat het kan. En, als je het type persoon die houdt van koken, planning en zorgvuldig onderzoek, dan zou u eigenlijk genieten van het proces. In mijn waarneming is echter één van de redenen dat dit dieet bedoeld voor mensen zoals ik is dat ik al niet bekend om het goede eten keuzes. Dus voor mij, het is beter laat iemand anders het werk doen en keuzes te maken. Ik kom heel graag mijn maaltijd bereid (en besloten) voor mij.

Medifast Versus Diëten Die Gebruik maken van Het Punt Systeem: Er zijn een aantal populaire diëten, zodat u om te kiezen van uw eigen voedsel met behulp van een punt of calorie / carb tellen systeem. Deze zijn populair bij lijners. Een van de meest bekende voorbeelden is weight watchers. En sommige mensen hebben succes met deze soorten diëten. Ik vind dat mensen die goed georganiseerd zijn en die genieten van het gevoel van controle dat komt met het dragen van een dagboek voedsel of voor hun punten nemen aan deze soorten diëten.

Kortom, voedingsmiddelen zijn toegewezen punten en wanneer je gewend bent van uw punten voor de dag, je bent klaar met eten. Natuurlijk, het voedsel dat de meesten van ons echt genieten (zoals pizza ‘ s, snacks, desserts) kosten een hoog aantal punten. Dus, als je van plan bent om iets te eten, zoals dit, dan zult u meer beperkt voor de rest van de dag. En dit was het geval met mij over deze soorten diëten. Ik zou vrij veel gebruik maken van mijn punten staan vroeg op en zou zijn en honger te lijden voor de rest van de dag. Zoals ik al zei, als ze de kans krijgen om voedsel te maken keuzes en de te gebruiken zelfbeheersing, ik bijna altijd teleur mezelf uiteindelijk.

Medifast Versus Laag-Koolhydraat / Hoog-Eiwit Diëten: een Ander soort dieet, dat is echt populair op dit moment is het low carb verscheidenheid. Voorbeelden zijn diëten zoals Atkins, south beach, en de zone. In deze diëten, wordt u gevraagd om uw koolhydraten en suikers terwijl je in meer eiwitten en vezels. Echt, je bent gevraagd om hetzelfde te doen op medifast. En, beide diëten hebben als doel het krijgen van u in ketose of vetverbranding modus. Maar het verschil is in het niveau van het betrokken werk en de soorten voedsel dat je eet.

Omdat de meeste van de low carb dieet vereist een zorgvuldige bereiding om het weglaten van suikers en koolhydraten. Vaak mag je slechts een bepaalde hoeveelheid van deze en je bent gevraagd om in een bepaalde hoeveelheid eiwit. En in mijn ervaring, je eet veel vlees, kaas, eieren en zuivel om dit te bereiken. Dit is meestal het vraagt veel voorbereiding en tweaken van voedingsmiddelen. Met medifast, de voedingsmiddelen zijn verpakt, zodat u niet hoeft te prikken iets of zorgen over uw totalen aan het einde van de dag. U vrijwel weet dat als je eet vijf van dit dieet is kant-en-klare maaltijden en maken een gezonde maaltijd op uw eigen, zult u OK. http://onbeperktefitness.info

Veel van deze diëten werken voor een breed scala van dieters. De echte sleutel is het vinden van het dieet dat werkt het best bij je persoonlijkheid. Voor mij is een eiwitrijk dieet had altijd gewerkt om me te helpen gewicht te verliezen, maar ik heb niet bijzonder te genieten van het voedsel dat nodig waren en ik niet willen hebben om te koken speciale voeding. Maar, je mening kunnen verschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *